GirlsGoGames

Miten Stardoll Chat toimii?

Voit kutsua kavereitasi sviittiisi chattailemaan ja hyväksyä toisten chattikutsuja. Kaikki, mikä sviitissä tapahtuu chatin aikana, näkyy samaan aikaan molemmille chattailijoille.

1. Voit kutsua online-tilassa olevia kavereita chattiin Klikkaa Chat-painiketta sivun ylälaidassa, valitse kaveri ja klikkaa pientä sviittikuvaketta oikealla.
2. Kun chattailette jomman kumman sviitissä, voitte leikkiä vaatteilla ja sviitin sisustuksella yhdessä. Voit tallentaa kaikki muutokset, jotka teette chatin aikana. Jos et tallenna, sviittisi palautuu sellaiseksi kuin se oli ennen chatin alkua. Voitte stailata ja meikata nukkejanne yhdessä, sisustaa sviittejänne tai vain chattailla ja purkaa sydäntänne!

3. Kun haluat lähteä chatista, klikkaa vaaleanpunaista rastia kaverisi nimen yläpuolella chattiruudussa.